Betalen :  via iDEAL, Paypal,Bankoverschrijving of via Mister Cash

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet. Het aanbieden van iDEAL in een webwinkel is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van deelnemende banken. Dit betekent dat met een aansluiting van deze betaalmethode in een webwinkel, alle internetbankierende gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers met iDEAL kunnen betalen.

Dat zijn totaal meer dan 10 miljoen consumenten. Van alle online transacties in 2011 werd 50% afgerekend met iDEAL. Deze online betaalmethode is dus echt een must-have voor elke internetondernemer.

Kenmerken en voordelen:

 • Veilige online betaalmethode 
 • Klanten betalen via hun eigen bank 
 • Gegarandeerde betaling 
 • 50% van alle online betalingen loopt via iDEAL
 • 10 miljoen consumenten aangesloten via hun eigen bank
 • Geen aansluitkosten
 • Geen aparte applicaties nodig
 • Relatief goedkope betaaloplossing

Nadelen:

 • alleen binnen Nederland te gebruiken

Hoe werkt het? 
Betalen met iDEAL is gebruiksvriendelijk en doet de consument in een paar stappen. Nadat de (virtuele) winkelwagen door de klant is gevuld, kiest de koper iDEAL als betaalmethode via de speciale iDEAL-betaalknop op de website van de webwinkel. De klant selecteert zijn eigen bank en komt vervolgens terecht in zijn vertrouwde internetbankieromgeving om de betaling goed te keuren en te akkorderen. Alle relevante gegevens van de klant zijn dan al ingevuld. Het bedrag wordt daarbij direct van de rekening van de consument geboekt en is onderweg naar uw bankrekening. Er is geen incassorisico. Binnen een paar seconden nadat een consument de betaling heeft goedgekeurd, is de betaling ook bij jou bekend.

Omdat je weet dat het geld onderweg is kan je direct tot levering overgaan waarbij je geen risico loopt omdat de consument de betaling niet kan storneren. Dit bevordert een snelle levering.

Afhankelijk van de bank van de koper ontvang je de girale bijschrijving binnen 1 - 2 werkdagen op je rekening.

 

PayPal

 Wat is PayPal?

PayPal is een bedrijf dat zich bezig houdt met het faciliteren van online betalingen. Het bedrijf heeft heeft een betaalmethode ontwikkeld waarmee klanten met 1 click het proces kunnen afronden, de zogenaamde One-Click-Buy transactie. Ook wel ‘Express-Check-Out’ genoemd. De consument hoeft slechts zijn e-mail adres en wachtwoord in te vullen en de transactie te bevestigen. PayPal zorgt voor de betaling en incasseert het verschuldigde bedrag van de bankrekening, creditcard of het tegoed van de rekeninghouder. Het bedrijf is een dochteronderneming van E-Bay en een sterk groeiend online betaalmiddel. Er zijn in de Benelux 3 miljoen rekeninghouders. PayPal biedt aangesloten ondernemers een platform om promotie te maken voor producten en diensten en brengt zo consumenten en bedrijven met elkaar in contact. Voor deelname aan dit platform zijn geen kosten verbonden.

Onderzoeken van PayPal geven aan dat webshops hun omzet met meer dan 10% kunnen verhogen door het toevoegen van deze betaalmethode. Het is wat ons betreft een goede toevoeging aan je webshop en geeft je direct de mogelijkheid betalingen te accepteren van klanten uit het buitenland. Deze dochteronderneming van E-Bay is ook zeer innovatief en heeft zich ten doel gesteld de manier waarop wij met zijn allen betalen te verbeteren. In de Verenigde Staten zijn onder andere iniatieven gestart met Home Depot waarbij het mogelijk is om in fysieke winkels met PayPal te betalen.

Kenmerken en voordelen:

 • one-click-Buy voor optimale conversie (klant betaald met e-mail adres en wachtwoord)
 • klant betaalt uit een tegoed op het account, via zijn Bank of via een creditcard. Op deze manier kan je dus ook creditcards accepteren
 • betrouwbare uitstraling voor je website
 • 3 mio accounts in de Benelux
 • 5% van alle online transacties worden met deze betaalmethode voldaan
 • mobiele betaling mogelijk via een knop in apps
 • eenvoudig te installeren en geen aparte applicatie nodig
 • promotie voor uw product via aanbiedingen op de website en nieuwsbrief

Nadelen:
Geen gegarandeerde betaling (consument rekeninghouder kan de betaling betwisten)

 

 Bankoverschrijving 

   hoe werkt vooraf betalen via bankoverschrijving ?

 Vindt je het fijn om eerst je bestelling te plaatsen en daarna pas te betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat je per bankoverschrijving betaalt. Vervolgens ontvang je een email met onze betaalgegevens. Hiermee kan je het aankoopbedrag overmaken. Let op: Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

 

Het bedrag overmaken kan naar de onderstaande gegevens:

V van boxtel

Maskerland

IBAN: NL98RABO0161968503
Naam bank: Rabobank Nederland
BIC: RABONL2U
Locatie: kaatsheuvel, Nederland

Hoe lang duurt het?

Het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen totdat de betaling bij ons binnen is.

 

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor de betaalmethode per bankoverschrijving.

 

Voordelen:
Je betaalt op een veilige manier.
We rekenen geen kosten voor de betaalmethode per bankoverschrijving.

Mister Cash 

  Wat is Bancontact Mister Cash ? 

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk aankopen bij Maskerland.nl afrekenen. Belgische klanten die bankieren bij de volgende banken: FINTRO, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.
In principe wordt de betaling nog dezelfde werkdag verwerkt. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel.

Kosten : Wij berekenen geen kosten voor de betaalmethode per Mister Cash.

 

Nadelen: alleen binnen Belgie te gebruiken.

 

 

verzending : Via PostNL.

  

Al onze verzendingen worden bezorgd door PostNL. Leveringen worden aangeboden tussen 08.30 en 18.00 uur door TNT. Levering op zaterdag is hierdoor mogelijk indien het een huisadres betreft. 

 

Indien je niet aanwezig bent, zal PostNL de volgende dag opnieuw je bestelling aanbieden. Mocht je wederom niet aanwezig zijn dan kan de bestelling binnen 14 dagen bij het dichtsbijzijnde postkantoor opgehaald worden. Na het verstrijken van deze periode krijgen wij de bestelling retour. Onze levertijden zijn gegarandeerd tenzij PostNL een vertraging oploopt.

Al onze maskers worden met briefpost verzonden. Hou rekening mee dat PostNL niet op Maandag doet bezorgen.

 

Hoeveel verzendkosten worden er in rekening gebracht?

Verzending nederland :         slechts €2,99 per bestelling  briefpost

Verzending België :               slechts €6,95 per bestelling    levertijd +/- 2 tot 5 werkdagen pakketpost !! ( dpdpost)

copyright Masterland.nl 2014©

web analytics